De Dorpsondersteuner in de kern Hilvarenbeek is Marie-Jeanne Zuidervaart . Bij de Dorpsondersteuner kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van wonen, welzijn of zorg. Dat kunnen allerlei vragen zijn zoals vervoer naar de huisarts, het tijdelijk doen van boodschappen, opvoedingsvragen, eenzaamheidsproblematiek, etc. Op het tabblad “voorbeelden” staan nog meer voorbeelden van vragen die je aan de Dorpsondersteuner kunt stellen.

De Dorpsondersteuner werkt nauw samen met alle Buurtondersteuners. De Dorpsondersteuner beantwoordt niet alleen vragen van inwoners. Zij begeleidt de Buurtondersteuners bij hun werk in hun buurt. Samen vormen we een team en helpen zo om van uw straat een leuke straat te maken, waar het prettig wonen is.

Wilt u helpen? Graag! Ook daarvoor kunt u contact opnemen met de Dorpsondersteuner. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden.

Inloop op dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur op het Vrijthof 11 in Hilvarenbeek.

Met veel plezier ga ik vanaf september 2020 verder als dorpsondersteuner in Hilvarenbeek. Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers maken we er iets moois van! Ik heb er zin in!

image0

Marie-Jeanne

Vrijthof 11

Iets over mezelf

Ik ben de Dorpsondersteuner van Hilvarenbeek.

Iedereen telt mee en iedereen doet mee in Hilvarenbeek.

Mijn naam is Marie-Jeanne Zuidervaart en ik ben 57 jaar. Ik woon in Helvoirt samen met mijn man, ik heb 3 kinderen en sinds kort ben ik ook oma. Vanaf september 2020 ga ik in Hilvarenbeek met veel plezier verder als dorpsondersteuner.

Ik ben in dienst van ContourdeTwern en alweer 4 jaar een vast gezicht op Vrijthof 11 in Hilvarenbeek. Ik werk daar nu ook als dorpsondersteuner vanuit het steunpunt en ben daarnaast ook coordinator Informele en Mantelzorgondersteuning.

Wees welkom met al uw vragen en zorgen!

Competenties:

  • Ik ben enthousiast en toegankelijk
  • Ik werk snel, zorgvuldig en discreet
  • Ik zoek graag met u/jou naar oplossingen.

Contact

Telefoon nummers:

06 83168873