De Dorpsondersteuner in de kern Hilvarenbeek is Karlijn Verschuren. Bij de Dorpsondersteuner kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van wonen, welzijn of zorg. Dat kunnen allerlei vragen zijn zoals vervoer naar de huisarts, het tijdelijk doen van boodschappen, opvoedingsvragen, eenzaamheidsproblematiek, etc. Op het tabblad “voorbeelden” staan nog meer voorbeelden van vragen die je aan de Dorpsondersteuner kunt stellen.

De Dorpsondersteuner werkt nauw samen met alle Buurtondersteuners. De Dorpsondersteuner beantwoordt niet alleen vragen van inwoners. Zij begeleidt de Buurtondersteuners bij hun werk in hun buurt. Samen vormen we een team en helpen zo om van uw straat een leuke straat te maken, waar het prettig wonen is.

Wilt u helpen? Graag! Ook daarvoor kunt u contact opnemen met de Dorpsondersteuner. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden.

Inloop op dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur op het Vrijthof 11 in Hilvarenbeek.

Met veel plezier ben ik vanaf januari 2018 de dorpsondersteuner in Hilvarenbeek. Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers gaan we hier iets heel leuks van maken. Ik heb er zin in!

Karlijn 2

Karlijn

Vrijthof 11

Iets over mezelf

Ik ben de Dorpsondersteuner van Hilvarenbeek.

Iedereen telt mee en iedereen doet mee in Hilvarenbeek.

Mijn naam is Karlijn Verschuren, ik ben 40 jaar, woonachtig in Goirle met mijn gezin met twee zoons van 4 en 7 jaar. Vanaf januari 2018 ben ik in Hilvarenbeek met veel plezier aan de slag gegaan als dorpsondersteuner.

Ik ben in dienst van  ContourdeTwern en ben te vinden op het Vrijthof 11 in Hilvarenbeek. Ik werk daar als dorpsondersteuner vanuit het steunpunt en ben daarnaast ook coordinator van Stichting Leergeld Hilvarenbeek.

Wees welkom met al uw vragen!

Competenties:

  • Ik ben toegankelijk
  • Ik werk snel, zorgvuldig en discreet
  • Ik ondersteun mensen om zelf naar oplossingen te zoeken

Contact

Telefoon nummers:
06 10329369